Coaching

Authentiek zijn en duurzaam effectief functioneren

Je wilt het beste uit jezelf of je team halen en slagen in je missie. Als coach bied ik daarbij een veilige setting voor het creëren van overzicht, inzicht in groepsdynamiek en een moment van reflectie op persoonlijke effectiviteit en inspiratie. Een extern klankbord draagt bij aan je vitaliteit, zeker ook als er van je prestaties onder druk moet leveren. Ergens tussen IQ en EQ vind je de wijsheid en helderheid van je eigen antwoorden en oplossingen. Online persoonlijke coaching via Skype is ook mogelijk.

Naast een grote diversiteit aan werkvormen staan alle materialen uit de Chenta academy programma’s daarbij ter beschikking: handvatten uit o.a. de bedrijfskunde, psychologie, teamontwikkeling en communicatie-wetenschappen. Ook kun je kiezen voor een intuïtief/creatief traject in van coach atelier ALURA. In de ronde coachruimte aan het water maken we het coachtraject op maat op uw coachvraag en de actualiteit.

Professioneel en discreet. Regio Arnhem-Nijmegen.
Coaching op locatie – landelijk – in overleg mogelijk.
Beroepscode NIP

Vitaal leiderschap: open blijven staan om te leren

Je vitaliteit is het vertrekpunt. Je wilt het beste uit jezelf halen, vitaal zijn en blijven. Begeleide intervisie in een diverse groep professionals versnelt en verdiept het leren. Niet alleen de wortels van je (persoonlijk) leiderschap, maar ook je netwerk krijgen een boost. Download hier de Balint intervisie methodiek.

Alle materialen uit de Chenta academy programma’s staan daarbij ter beschikking: handvatten uit o.a. de bedrijfskunde, psychologie, teamontwikkeling en communicatiewetenschappen. Evenals de ronde intervisieruimte aan het water.

Professioneel en discreet. Regio Nijmegen.
Intervisie op locatie – landelijk – in overleg mogelijk.
Beroepscode NIP