Coaching

Authentiek zijn en duurzaam effectief functioneren

U wilt het beste uit uzelf of uw team halen en slagen in uw missie. Als coach bied ik daarbij een veilige setting voor het creëren van overzicht, inzicht in groepsdynamiek en een moment van reflectie op persoonlijke effectiviteit en inspiratie. Een extern klankbord draagt bij aan uw vitaliteit, zeker ook als er van u prestaties onder druk worden verwacht. Ergens tussen IQ en EQ vindt u de wijsheid en helderheid van uw eigen antwoorden en oplossingen. Online persoonlijke coaching via Skype is ook mogelijk.

Naast een grote diversiteit aan werkvormen staan alle materialen uit de Chenta academy programma’s daarbij ter beschikking: handvatten uit o.a. de bedrijfskunde, psychologie, teamontwikkeling en communicatie-wetenschappen. In de ronde coachruimte aan het water maken we het coachtraject op maat op uw coachvraag en de actualiteit.

Professioneel en discreet. Regio Nijmegen.
Coaching op locatie – landelijk – in overleg mogelijk.
Beroepscode NIP


Vitaal leiderschap betekent: open blijven staan om te leren

Uw vitaliteit is het vertrekpunt. U wilt het beste uit uzelf halen, vitaal zijn en blijven. Begeleide intervisie in een diverse groep professionals versnelt en verdiept het leren. Niet alleen de wortels van uw leiderschap, maar ook uw netwerk krijgen een boost. Zie hier de Balint intervisie methodiek.

Alle materialen uit de Chenta academy programma’s staan daarbij ter beschikking: handvatten uit o.a. de bedrijfskunde, psychologie, teamontwikkeling en communicatiewetenschappen. Evenals de ronde intervisieruimte aan het water.

Professioneel en discreet. Regio Nijmegen.
Intervisie op locatie – landelijk – in overleg mogelijk.
Beroepscode NIP

… The beat behind your success.

undefined