Publicaties

Nieuwe klanten ontvangen een exemplaar van het boek
De mens in verandering.

Met o.a. vijf persoonlijke verhalen en tips van verandermanagers. In samenwerking met o.a. Gelre Ziekenhuizen, Pluryn-Werkenrode, Philips Semiconductors, Right Claessens, Kramp Group.
Download hier de sneakpreview.

Zolang de voorraad strekt.

Wat is er nodig om goed te functioneren als team en samen besluitvaardig te zijn? Download hier de sneakpreview. 128 pagina’s

Inmiddels is deze editie uitverkocht.
Voor € 15 excl. btw ontvangt u een doorzoekbare pdf-versie.

Vul het contactformulier in, met uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer, en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie en na betaling de bestanden en factuur.

Wat is er nodig om goed te functioneren als team en samen besluitvaardig te zijn? Deze uitgave over zelfsturing is voor de Kramp Group in drie talen op maat uitgebracht. Als onderdeel van de grotere behoefte aan wendbaarheid en eigenaarschap in de organisatie na het wegvallen van Europese grenzen en ICT ontwikkelingen. In samenwerking met de AKI vormgegeven.

Vul het contactformulier in als u voor uw organisatie ook op zoek bent naar een auteur voor de verwoording en verbeelding van uw visie, cultuur of andere elementen van uw organisatieontwikkeling.

samen bouwen, dat werkt.